Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

og Frede Tellefsen Advokatfirma ​

Frede Tellefsen Advokatfirma / Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

Advokatfirmaet Frede Tellefsen og Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S er to stærke rådgivningsområder under ét og samme tag i København NV.

Rådgivning og service i topklasse

Lige siden etableringen i 1997 har Advokatfirmaet Frede Tellefsen og Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S ydet rådgivning og service i topklasse til vores kunder, som inkluderer alt fra privatpersoner eller familier over virksomheder til boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og lignende.

Kyndig ledelse

De første år blev begge virksomheder ledet af Frede Tellefsen. Men allerede kort efter årtusindskiftet var virksomhedens forretningsområder vokset så meget, at der var brug for yderligere kræfter i den daglige ledelse. Derfor trådte Christian Tellefsen, søn af Frede Tellefsen, ind i Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S og overtog gradvist ledelsen.

I dag drives advokatfirmaet af Charlotte Szymala, mens Christian Tellefsen varetager den daglige ledelse af Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S.

Et koncept med totalservice

Udover en støt tilgang af nye kunder, har Advokatfirmaet Frede Tellefsen en stor portefølje af faste kunder, som har benyttet sig af advokatfirmaets kompetencer gennem en årrække. Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S har også en række kunder, som udover den daglige service og rådgivning også har stor gavn af den tætte tilknytning til Advokatfirmaet Frede Tellefsen. En tilknytning der giver vores kunder mulighed for at nyde godt af vores totalservicekoncept.

Har du spørgsmål til Advokatfirmaet Frede Tellefsen eller Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Advokatfirmaet Frede Tellefsen 

CVR: 18840332

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

CVR: 38058711

Frederikssundsvej 26 B

2400 København NV

Telefon: 35 83 86 22

Mail: info@tellefsen.dk