Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

Ejendomsadministration

Hos Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S tilbyder vi administration af foreninger, ejendomme og gårdlaug.

Håndterer alle aspekter af administrationen

Ved løsning af enhver administrationsopgave er vores arbejde blandt andet kendetegnet ved:

  • Høj service
  • Grundighed
  • Nem og personlig kontakt

Hos Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S er du garanteret en god oplevelse og effektiv løsning af alle opgaver, som vedrører foreningen, ejendommen eller gårdlauget.

Alle former for rådgivning

Vi har hos Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S omfattende viden om relevant lovgivning for blandt andet andels-, ejer- og udlejningsboliger. Det betyder, at vi har stort kendskab til de problemstillinger vores kunder kan blive stillet overfor.

Ved at vælge Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S som administrator får du såvel tryghed i hverdagen som god støtte, når der er brug for effektiv håndtering af problemer og udfordringer i ejendommen eller gårdlauget.

Advokat tilknyttet

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S arbejder tæt sammen med Advokatfirmaet Frede Tellefsen om rådgivning til vores kunder. Det betyder at vi hurtigt kan tilbyde udvidet service med kompetent advokatrådgivning, og samtidig giver det en række naturlige fordele i forbindelse med sagsbehandlingen.​​​​

Kontakt Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

​Ønsker du at vide mere om rådgivning og administration fra Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Tilbud på administration

Ønsker du en ejendomsadministrator, som har både stor erfaring og ekspertviden på området, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Advokatfirmaet Frede Tellefsen 

CVR: 18840332

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

CVR: 38058711

Frederikssundsvej 26 B

2400 København NV

Telefon: 35 83 86 22

Mail: info@tellefsen.dk