Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Familieret og arveret​

Familieret og arveret

Har du styr på, hvad der sker, hvis du pludselig skulle gå bort? Har du styr på, hvordan du er stillet med hensyn til din formue, hvis du skulle gå fra din samlever eller blive skilt?

Vi kan hjælpe dig og dine pårørende med vejledning i, hvorledes du/I sikrer jer bedst i tilfælde af dødsfald eller skilsmisse. Det kan tænkes, at I er en sammenbragt familie, der har brug for at sikre hinanden og/eller de sammenbragte børn. 

Vi hjælper blandt andet med rådgivning og udarbejdelse af følgende:

  • Testamente
  • Samejeoverenskomst
  • Ægtepagt
  • Og meget, meget mere.​

Dødsbo

Det kan også tænkes, at en pårørende er gået bort, og du har brug for bistand til bobehandlingen. 

Du kan i mange tilfælde få et dødsbo udleveret til privat skifte, og kan så anmode en advokat om bistand med skiftebehandlingen, hvilket blandt andet indebærer udarbejdelse af opgørelse i boet, herunder åbningsstatus og boopgørelse.

Grundig vejledning

Kontorets advokater er løbende opdateret om praksis på området for arv, samliv, testamenter, ægtepagter og kan bistå med hjælp og vejledning, så du og dine pårørende er trygge – uanset hvad der sker.

Kom ind til en snak

Du og dine pårørende er til enhver tid velkomne til at komme forbi til en snak om jeres forhold. Sammen med dig eller jer afklarer vi alle forhold, som med fordel kunne sikres. Efter en grundig gennemgang af alle relevante forhold, kan vi bistå med udfærdigelse af alle dokumenter, som er relevante.

Kontakt Advokatfirmaet Frede Tellefsen for yderligere oplysninger og eventuelt en mødeaftale.

Advokatfirmaet Frede Tellefsen 

CVR: 18840332

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

CVR: 38058711

Frederikssundsvej 26 B

2400 København NV

Telefon: 35 83 86 22

Mail: info@tellefsen.dk