Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bolig​

Bolig

Advokatfirma Frede Tellefsen kan fungere som din uafhængige rådgiver ved køb og salg af fast ejendom, andelsbolig eller fritidsbolig.

Køb af ejerbolig eller andelsbolig hører til vores kerneområder, og vi har igennem mange år hjulpet vore kunder.

 

Vi kan bistå som boligadvokat, uanset om du køber ejerbolig, andelsbolig, grund, sommerhus eller kolonihavehus.

 

En sikker proces

Det er nødvendigt med uafhængig rådgivning om købsaftaler, tilstandrapporter, ejerskifteforsikring, lånetyper og meget andet.​

 

Vi sikrer dig en god og tryg handel, således at der ikke er nogen overraskelser, når du overtager ejendommen. Vi varetager udelukkende dine interesser.

 

Alle advokater på kontoret er medlem af Danske Boligadvokater. Medlemskabet af Danske Boligadvokater medfører blandt andet løbende uddannelseskrav og kontrol.

 

Fast ejendom

Ved køb af fast ejendom - helårsbolig, grund eller fritidsbolig - vil det oftest være nødvendigt med uafhængig rådgivning til gennemgang af handlens dokumenter. I forbindelse med handlen vil du som køber få udleveret en lang række dokumenter og informationer, herunder købsaftalen, tilstandsrapport, el-eftersynsrapport, energimærke, ejendomsdatarapport, lokalplaner og meget mere.

 

Vi gennemgår alle dokumenterne relateret til din bolighandel samt rådgiver og støtter dig igennem handlen.

 

Vi vil typisk stå for berigtigelsen af handlen, hvilket vil sige udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse samt sikring af, at købesummen ikke frigives til sælger, førend alt er på plads. I det tilfælde, at andre parter forestår berigtigelsen, kontrollerer vi dokumenterne. 

 

Andelsbolig

Ved køb af andelsbolig kan det også være nødvendigt med uafhængig rådgivning til gennemgang af handlens dokumenter. Særligt andelsboligforeningers økonomi har stor bevågenhed.

 

Vi gennemgår alle dokumenterne relateret til dit andelsboligkøb, herunder andelsboligforeningens vedtægter, årsrapport, generalforsamlingsreferater og meget andet. Desuden sørger vi for at guide dig godt igennem handlen. 

Advokatforbehold

Husk at få et advokatforbehold indføjet i købsaftalen. Så er du sikret, at din advokat kan se købsaftalens og handlens dokumenter igennem, inden du endeligt binder dig til købet.

 

Advokatforbeholdet giver dig  sikkerhed for, at du ikke overser væsentligt punkter eller forhold, der efterfølgende kan koste dyrt.

 

Fast pris

I forbindelse med bistand ved boligkøb tilbyder vi en fast pris for vores bistand. Denne aftales inden opstart af sagen.

 

Salg af bolig

Hvis du selv har fundet en køber til din bolig, kan vi bistå med udarbejdelse af købsaftale, indhente nødvendige dokumenter, udarbejde skøde m.m.

 

Ønsker du derimod hjælp til at finde en køber til din bolig, henviser vi til Tellefsenbolig.dk.

 

 

Drejer det sig om forhold vedrørende lejeloven, tilbyder vi også en kompetent juridisk rådgivning. Det kan være, at du som lejer vil klage over husleje og andre forhold, eller det kan være, at du har brug for en juridisk partner ved køb af en udlejningsejendom.

Kontakt os for en uafhængig og professionel rådgivning i alle sager omkring bolig, hus og handel.

Advokatfirmaet Frede Tellefsen 

CVR: 18840332

Frede Tellefsen Ejendomsadministration A/S

CVR: 38058711

Frederikssundsvej 26 B

2400 København NV

Telefon: 35 83 86 22

Mail: info@tellefsen.dk